AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "O gün kongrede Sayın Başbakanımız bir dünya lideri olduğunu bir kez daha gösterdi"

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "O gün kongrede Sayın Başbakanımız bir dünya lideri olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.

Eroğlu, parti binasında yaptığı açıklamada, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'ni değerlendirdi. Kongrenin Türk milletine hayırlı olmasını temenni eden Eroğlu, yeni yönetime de görevlerinde başarılar diledi.

Kongrenin dünyanın çeşitli ülkelerince takip edildiğini belirten Eroğlu, "O gün kongrede Sayın Başbakanımız bir dünya lideri olduğunu bir kez daha gösterdi. Dünya lideri olduğu orada gerek katılımla gerek konukların ifadeleriyle bir kez daha tescillenmiş oldu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kongrede yeni bir hedef belirlendiğini ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"Birileri bir aya, bir seneye hedef koyamazken bizler 2023'ü hedefliyoruz. Kongrede yeni bir hedef koyduk. Kongrede daha doğmamış çocuklarımız için 2071 vizyonunu ortaya koyduk. 1071'de Anadolu'nun kapılarını bizlere açan Alpaslan'dan sonraki bin yılda Başbakanımız kongrede ifade etti ve bu da Türk siyaseti için çok önemli."

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: