'ak Parti 8. Siyaset Akademisi' Siverek'te Başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 'AK Parti 8. Siyaset Akademisi' başladı.Siverek Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen 'AK Parti 8....

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 'AK Parti 8. Siyaset Akademisi' başladı.

Siverek Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen 'AK Parti 8. Siyaset Akademisi'ne; AK Parti Siverek Teşkilatı, AK Parti Hilvan Teşkilatı, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu katıldı.

Siverek'te ilk kez düzenlenen 'siyaset akademisi', 6 hafta sürecek. Etkinliğe yoğun ilgi gösterilirken, siyaset akademisinde konuşan AK Parti Siverek İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Çelik, "Bugün Siverekimiz adına çok mutlu ve umut verici bir günün idraki içindeyiz. Çünkü siyaset ve eğitimi buluşturan siyaset akademisinin Siverekimizde yapılıyor olması, hepimizi onore etmiştir. AK Parti, kuruluşundan beri Türkiye’de birçok önemli gelişmelere yöneldi, büyük zaferlere ev sahipliği yapmıştır. Partimiz, bir taraftan Türkiye'yi geliştirmek, kalkındırmak, güçlü demokrasiye sahip bir Türkiye modeli oluşturmak, dünyayla rekabete ve ülkenin yarınlarına güvenle bakmasına sebep teşkil edecek hizmetler verirken; diğer taraftan lider ülke Türkiye oluşturmak için siyaset merkezinin kuvvetlendirilmesini ve güçlendirilmesini sağlayacak çok büyük ve önemli adımlar atmıştır. Bugüne kadar 48 bine yakın mezun veren siyaset akademisi, Türkiye'de birçok meselenin öncülüğünün yapan Türkiye’nin partisi AK Parti ve dünya lideri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde mümkün olmuş ve Türkiye siyasetine, siyaset kurumunu önemli şekilde güçlendirmeye yönelik eğitim anlayışını kazandırmıştır" ifadelerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından, kürsüye Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu çıktı. Siyaset akademisinin ilk dersinde, "Zaman yönetimi ve stres" konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz