Ak Parti Adana Teşkilatından ‘yaz Okulu’

AK Parti Adana İl Teşkilatı ve Sosyal İşler Başkanlığı tarafından, yaz tatiline giren öğrenciler için...

AK Parti Adana İl Teşkilatı ve Sosyal İşler Başkanlığı tarafından, yaz tatiline giren öğrenciler için ‘yaz okulu’ organize edildi.

Merkez ilçe Seyhan’daki DSİ Eğitim Tesisleri’nde başlayan organizasyonda 100 öğrenci, yüzme, jimnastik, tenis ve folklor kurslarına katıldı.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, burada yaptığı konuşmada, “Sosyal İşler Başkanlığımızın öncülüğünde organize edilen yaz okulu etkinliğinde özellikle imkanları kısıtlı olan ailelerin çocukları faydalansın istiyoruz. Bu etkinliğimizle çocuklarımız yaz tatilini daha verimli geçirecek ve sosyal hayat içindeki aktiviteleri de artmış olacak. Kendilerine yeni arkadaşlar ve çevre edinme fırsatı da bulmuş olacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen İl Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık ise, “Yapılacak olan spor aktiviteleri ile hem öğrencilerimiz hem de ailelerimiz bir biri ile tanışıp kaynaşacaklardır. Yarınlarımız olan çocuklarımızın iyi ve verimli bir tatil geçirmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: