Ak Parti Adapazarı Gençlik Kolları, Üye Çalışmalarını Hızlandırdı

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Çark Caddesi’nde açtığı üye standıyla partiye yeni üyeler kazandırıyor.AK...

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Çark Caddesi’nde açtığı üye standıyla partiye yeni üyeler kazandırıyor.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kollarının Çark Caddesi’nde açtığı üye standına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Üye standında Gençlik kolları görevlileri Eda Civelek, Şeyma Keskin, Melek Civelek, Serap Bulut, Feyzullah Turan, Semih Vidin ve Alper Hasköylü standa gelen vatandaşlara partileri ve üyelikler hakkında bilgi veriyorlar.

3 gün Çark Caddesinde vatandaşlarla buluşan Adapazarı İlçe Gençlik Kolları üye yapmakla kalmayıp, ilçe faaliyetleri hakkında da vatandaşları bilgilendirdiler. Standa olan yoğun ilgiden memnun olduklarını söyleyen AK Partili gençler çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Stant çalışmaları boyunca ilçe gençlik kollarını, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri de ziyaret etti. Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Hasan Karagüzel ve Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Fahrettin Örkmez, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu standı ziyaret ederek üye çalışmaları hakkında İlçe Gençlik Kolları Üyelerinden bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: