Ak Parti adayı Soysal, köylerde seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Yozgat Milletvekili 2. sıra adayı Dr. Ertuğrul Soysal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği...

AK Parti Yozgat Milletvekili 2. sıra adayı Dr. Ertuğrul Soysal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sorgun ve köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Soysal, vatandaşları partisinin çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı Sorgun ziyaretinin ardından köyleri gezen Ertuğrul Soysal, köy sakinlerinin sorunları ve taleplerini dinledi.
AK Parti'nin 9 yıl gibi kısa bir sürede ülkenin her tarafına yatırımlar ve hizmetler götürdüğünü belirten Soysal, "AK Parti kurulmadan önce en basit örnek verecek olursak, köy yollarımız, içme sularımız ve kanalizasyon çalışmaları yapılarak bir şehirde ne varsa ilimizin en uzak köyünde de aynı hizmetler verilmektedir."
Partilerinin halkın partisi olduğunu kaydeden Soysal, "Biz, hiçbir vatandaşımızı diğer bir vatandaşımızdan din, dil, ırk, mezhep, 'sen şusun, sen busun' diye ayrım yapmıyoruz. Türkiye topraklarında yaşayan 74 milyon insanını eşit bir şekilde kucaklayan tek partidir. Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünde engel olan darbe anayasasının değiştirilmesi ve daha nice hizmetler bizi beklemektedir. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Ama yılmadan, bıkmadan ve usanmadan bu kutsal görevimizi arkadaşlarımla beraber ifa edeceğiz. Bu yüzden sizlerin 12 Haziran'da oylarınızı istiyoruz." diye konuştu.
Soysal, ayrıca Sorgun’a bağlı Çiğdemli beldesinde ve Karalık, Yazılıtaş köy şenliklerine de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz