Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi.Bayramlaşma törenine; Adıyaman Belediye Başkanı...

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine; Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Adıyaman milletvekilleri; Dr. Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, İl Meclis Başkanı Necmi Baykan, Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ile parti üyeleri katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Pektaş, partililerin bayramını kutlayarak, bayramların tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Merkez İlçe Başkanı Dimez, paylaşmanın ve fedakarlığın en güzel örneğinin yaşandığını, milli birlik ve beraberlik duygularının da bayramlarda en üst seviyeye çıktığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Birlik ve beraberlik mesajı veren Av. İbrahim Halil Fırat, "Bayramlar birlik ve beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı, yoğun bir şekilde yaşandığı günlerdir. Kurban Bayramı'nın huzur, kardeşlik, bereket getirmesini diliyorum" dedi.

Başkan Necip Büyükaslan ise, Hazreti İbrahim ile Hazreti İsmail'in kurban konusunu dile getirerek, "Hacda milyonlarca Müslüman din kardeşimiz Allah yolunda nefislerini kurban etmek üzere, hac farizası yapmaktadırlar. Bu vesileyle hepinizin bayramını kutlar, herkese sağlıklı huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Murtaza Yetiş, kurbanın kulun Rabbine yaklaşması anlamına geldiğini belirterek, "Öyleyse bu günler başta her şeyden daha çok, millet olan, ümmet olan, siyahıyla beyazıyla, Kürt'ü ile Türk'ü ile her türlü farklı düşüncesiyle günahıyla, sevabıyla bütün bir insanlığın bütün bir ümmetin birbirine yakınlaşması ve onların da hak ve hakikat yolunda Allah'a yakınlaşmasıdır dileğimiz. Herkesin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAS Parti ile AK Parti'nin birleşiminde de kardeşliğin yaşandığına değinen Milletvekili Mehmet Metiner ise, "Bizim içimizde HAS Parti denilen bir parti yok. Biz zaten has bir partiyiz, hasbi bir insanların partisiyiz. Biz AK Partiyiz AK Partiliyiz arkadaşlar. AK Parti zaten has bir partiydi. HAS Parti de zaten ak partiydi. Aradaki anlamsızlıklar kaldırıldı. Yakınlaştık ve birbirimizin kalbinde çoğalacağız. Dürüst olacağız, adil olacağız. Bizde kalleşlik olmayacak, namertlik olmayacak. O eski siyaset tarzlarını değiştireceğiz" diyerek bayram törenine katılan katılımcıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz