AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan,Gölbaşı'nı Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı'nı gelerek, ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gölbaşı'nı gelerek, ziyaretlerde bulundu.

Gölbaşı ilçesini ziyaretinde Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdoğan daha sonra Yusuf Özdemir ve AK Parti ilçe teşkilatı ile meclis salonunda toplantı yaptı.

Gölbaşı ilçesi için yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan daha sonra soru cevap şeklinde sohbet havasında geçen konuşma yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gölbaşı olarak ilin milletvekilleriyle iletişim halinde olduklarını, Gölbaşı ilçesinin en iyiyi, en güzeli hak ettiğine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Belediye meclis salonunda yapılan toplantı sonrasında Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan'ı da ziyaret eden Mehmet Erdoğan, Gölbaşı ilçesini ilgilendiren konularda iletişim halinde olacaklarını kaydetti.

Muhabir: Emin Tezerdi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz