AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı'ndan Motivasyon Eğitimi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından motivasyon eğitimi düzenledi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından motivasyon eğitimi düzenledi.

Sinanpaşa'ya bağlı Çatkuyu köyünde düzenlenen motivasyon eğitimine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ürün, burada yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçimlerinin tarihinin öne alındığını, kalan bu süre içerisinde AK Parti Afyonkarahisar teşkilatının çalışmalarının artırarak devam etmesi gerektiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Merkez ilçenin genel seçimlerde aldığı oy oranı ve sayısı düşünüldüğünde AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki başarısı için merkez ilçenin hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ürün, şunları kaydetti:

"Genel seçimlerde yakalanılan yüzde 66'lık oy oranı Afyonkarahisar'da AK Parti'ye oy veren her 3 kişiden birinin merkezde oy kullandığını gösteriyor. O nedenle mahalli idareler seçimlerinde de merkezin rolü büyük olacak. Bunu gözönüne alarak çalışmalarımızı ve gayretlerimizi daha da artırmalıyız. Başta sandık kurulları olmak üzere tüm mahalle ve köy temsilcilerine yönelik eğitim programlarının düzenlenmesi gerekiyor. Ben milletvekili olarak bu konuda elimden gelen desteği vermeye hazırım. Eğitim programları çok önemli. İnşallah yapacağımız çalışmalarla, AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak köy temsilcilerimizden, il ve ilçe yönetimlerimize kadar Afyonkarahisar'da çok güzel sonuçlar elde edeceğiz."

Muhabir: Ekip / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: