AK Parti Ağrı İl Başkanı Aydın: "Hepimiz Bir Engelli Adayıyız"

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, "Hepimiz bir engelli adayıyız"dedi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, "Hepimiz bir engelli adayıyız"dedi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı Ortopedi Engelliler Derneği Başkanı Sadullah Çabaş'ın kendisini makamında ziyaret ettiğini bildirdi.

Ziyarette, dernek başkanı Çabaş'ın Ağrı'daki ortopedi engellileriyle ilgili sorunları dile getirdiğini belirten Aydın, AK Parti hükümeti döneminde engellilere büyük hizmetler yapıldığını söyledi.

Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hepimiz birey olarak birer engeli adayıyız. Engellilerimizin sorunlarını empati kurarak çözmeye çalıştık. Bunun sonucunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetimiz engelli kardeşlerimizi topluma kazandırma anlayışını hayata geçirmiştir. Engellilerimize ve bakıcılarına maaş bağlanmış, sosyal hakları iyileştirilmiştir. İl Başkanlığı olarak her zaman yanınızdayız. Sizin mavi kapak kampanyanıza tüm AK Parti teşkilat mensuplarımızla birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: