AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi:-"Amacımız Ağrı'yı Spor Merkezi Yapmak"

AK Parti Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Ağrı'nın spor tesisleri ile ilgili ihtiyaç ve sorunları

AK Parti Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Ağrı'nın spor tesisleri ile ilgili ihtiyaç ve sorunları içeren raporu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a sunduğunu bildirdi.

Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Kasım 2012 tarihindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Görüşmelerinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Ağrı ili ve ilçeleri ile ilgili sorun ve ihtiyaçları içeren raporu bizzat takdim ederek, destek istediklerini belirtti.

Ağrı'ya devlet yatırımlarının getirilmesi için uğraş ve gayret içerisinde olduklarını ifade den Çelebi şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"2013 yılının bütçe tasarıları üzerinde görüşmeler devam ediyor. Ağrı'nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını bizzat Bakanlarımızla paylaşıyorum. Gençlik ve Spor Bakanımıza Ağrı'nın sorun ve ihtiyaçlarını hakkında bir rapor sunarak, desteklerini istedik. Raporda Ağrı Merkeze 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu yapımı ile Diyadin, Taşlıçay, Patnos'taki sentetik sahalar için tribün, soyunma odaları ve saha ışıklandırmaları yapılması, Eleşkirt semt sahasının sentetik çimle kaplanması, Doğubayazıt ve Patnos ilçelerine tenis kortu yapılması, Ağrı'da atletizm sahasının yapılması ve 4 Mahalleye prefabrike spor salonu yapılması gibi konular yer alıyor. Amacımız Ağrı'yı spor merkezi yapmak. Çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir."

Muhabir : Metin Karip

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: