AK Parti Akçadağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti, Akçadağ'da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

AK Parti, Akçadağ'da İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya katılan AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, yaptığı konuşmada, 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde gelirlerinin iyi idare edilmesi durumunda Türkiye'nin kendisine yeteceğini gösterdiklerini kaydetti.

İhracatı 32 milyar dolardan 156 milyar dolara çıkardıklarını belirten Fındıklı, eğitimde ve sağlıkta yapılan hizmetlere dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Ulaşım hizmetlerine de değinen Fındıklı, bu yıl üreticilere 9 milyar liranın üzerinde destek verdiklerini aktardı.

Hortumların önünü kestiklerini kaydeden Fındıklı, faiz oranını yüzde 50'den yüzde 5'e, 6'ya düşürdüklerini ifade etti.

AK Parti Genel Merkezi'ne ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılara değinen Mücahit Fındıklı, bu saldırıların kendilerini çıktıkları yoldan döndüremeyeceğini kaydetti.

Fındıklı, çözüm sürecine işaret ederek, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerinde yaşayan insanların bu ülkenin vatandaşı olduğunu, orada akan kanın durmasının bu memleketi yönetenlerin sorumluluğunda olduğunu belirtti. Fındıklı, "Verdiğimiz sözde duruyoruz ve biz bu sorunu Allah'ın izniyle çözeceğiz" dedi.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz