AK Parti Aksaray Heyetinden AKMÜB'e Ziyaret

 AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ile Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği’ni (AKMÜB) ziyaret etti.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ile Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği’ni ziyaret etti. AK Parti Aksaray İl Başkan Adayı Yazgı, ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray halkı ve sivil toplum kuruluşlarının beklentilerini bildiğini, bundan ötürü halkla içice çalışmak istediklerini söyledi. Şehrin vizyonunu belirleyen güvenli konutlar, iş yerleri, kurum ve kuruluşlara her zaman ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Yazgı, "Demek ki müteahhitlerimiz çok önemli bir görev üstlenmiş durumdalar. Ben dahil tüm siyasetçilerimiz, müteahhitlerimizin görüşleri ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz" şeklinde konuştu. AKMÜB Başkanı İsmail Gümüşsoy ise Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ve İl Başkanı Fatih Yıldırıcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, yapacakları her türlü çalışmalardan dolayı başarılar diledi. Yaklaşan yerel seçimlerin Aksaray'a ve Türkiye'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gümüşsoy, Yazgı'ya cesaretinden ve hizmet yarışından dolayı kutladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: