AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni

 AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'nda, Aksaray milletvekilleri Ruhi Açıkgöz ve  İlknur İnceöz'ün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'nda, Aksaray milletvekilleri Ruhi Açıkgöz ve İlknur İnceöz'ün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. AK Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, parti binasındaki bayramlaşma töreninde, Türkiye'nin dünyadaki tüm Müslümanlara umut olduğunu söyledi. Türkiye'nin artık kendi halkı ile bir barış süreci yaşadığını ifade eden Açıkgöz, "Her kesimle barışmaya çalışıyoruz. Bunun içinde azınlıklar var. Kendini farklı hisseden ama bizim farklı görmediğimiz topluluklarımız var. Kendine 'Kürt' diyen, 'Laz' diyen, 'Çerkez' diyenler var. İnanç grupları ile barışıyoruz. Kendine 'Alevi' diyen farklı şekilde tanımlayan ama sayın Başbakanımız da en son paketi açıklarken söyledi. Bu bir süreç biz bunu 2002-2003'te yapacak olsaydık, bizi durdurmazlardı. 'Bir anayasa değişikliği yapalım' diye sözünü söylerken, çalışmasını başlatırken partimizle ilgili kapatma davası açıldı" diye konuştu. AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ise 11 yıldır iktidar olan AK Parti'nin eğitim, sağlık, adalet alanlarında çok önemli mesafeler alarak büyük başarılar sağladığını belirtti. Hayal edilemeyen işleri başardıklarını bildiren İnceöz, "Yerel seçimler sen-ben kavgası olmadan kardeşlik hukuku ile ülkemizin 2023, 2070 hedefleri doğrultusunda bu seçimler çok önemli. 11 yıl önce ülkemizde tek tip insan yetiştirilmeye, mesleki anlamda sanayide adam yetiştirmenin önünün kapatıldığı bir dönemde, bugün meslek liselerin, imam hatip liselerin önünün açılmış olması... Bunların hepsi çok önemli gelişmeler" dedi. Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta da siyasetin ötekileştirme yapılmadan, 'Ben bu işi daha iyi yaparım' mantığı içerisinde yola çıkılması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin AK Parti döneminde güzel yerlere geldiğini, güçlü bir ülke oluşturma noktasında ciddi adımlar atıldığını dile getiren Palta, dışarıdan objektif bakıldığında Türkiye'deki yansımaların Aksaray'da da görüldüğünü vurguladı. Bayramlaşma programına, İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doygun, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz