AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Gizlenci Oldu

 AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın Belediye Başkan adayı olması üzerine boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine Ömer Gizlenci getirildi.

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın Belediye Başkan adayı olması üzerine boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine Ömer Gizlenci getirildi. Gizlenci, AK Parti Aksaray İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, yaklaşık iki yıldır farklı bir görevde AK Parti'ye hizmet ettiğini söyledi. Sorumluluklarının daha çok arttığını, daha çok çalışıp AK Parti'ye hizmet etme arzusu içinde olacağını dile getiren Gizlenci, "Görev her ne kadar zor ve meşakkatli olsa da millete ve memlekete hizmet vesilesi olarak görüldüğünde, tüm zorlukların ortadan kalkacağına inanıyorum. Bu yolda üzerime düşen her türlü görevi ve fedakarlığı sergilemeye hazırım. Bizler halka hizmeti, hakka hizmet gören bir partinin mensuplarıyız" diye konuştu. Türkiye'nin sıkıntılı süreçten geçtiğini belirten Gizlenci, "Önümüzde mahalli seçimler var. Seçimler demokrasinin olmazsa olmazı. Ancak bazı odaklar demokratik yollarla yapamadıklarını, demokrasi dışı yollarla elde etmeye çalışmaktadır. Bizim halkımız artık bu tür oyunları görmekte ve bunlara prim vermemektedir. Allah'ın izniyle milletimiz, sandıkta gereken cevabı verecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: