Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Ayran Dağıttı

Konya’nın Akşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından temsili Nasreddin Hoca ile birlikte halka ayran...

Konya’nın Akşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından temsili Nasreddin Hoca ile birlikte halka ayran dağıtıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde yapılan etkinliğe Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan etkinlikte temsili Nasreddin Hoca tarafından dağıtılan ayranlara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs yaptığı açıklamada, “Başbakanımız yaklaşık 1,5 ay önce Haliç Kongre Merkezi’nde Yeşilay’ın düzenlediği sempozyumda yaptığı açıklamada, ayranın milli içeceğimiz olduğunu vurgulamıştır. Bu doğrultuda sayın Başbakanımıza destek olma mahiyetinde, Akşehir AK Parti ilçe teşkilatı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Ülkemizde alkolün ve uyuşturucuların sebebiyet verdiği zararlı etkiler ve sıkıntılar nedeniyle Başbakanımızın böyle bir açıklaması olmuştur. Bugün ülkemizdeki ölüm sebepleri arasında alkol 3. sırada yer almakta ve bu çok ciddi bir önem arz etmektedir. Bu bağlamda da Başbakanımızın bu açıklamasını çok önemsiyoruz. Biz de böyle bir organizasyon düzenledik. Teşkilat olarak bu tür organizasyonlarımıza belediyemizle, Kızılay’ımızla, Yeşilay’ımızla, gençlik ve kadın Kollarımızla inşallah devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Dağıtılan ayran vatandaşların ilgisi sayesinde kısa sürede tükendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: