AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti" dedi.

Candan, Kültür Salonu'nda düzenlenen AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, terör konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin attığı adımların çok doğru olduğunu söyledi.

Terör problemini çözmek mecburiyetinde olduklarını belirten Candan, şunları kaydetti:

"Terör Türkiye'nin en büyük problemi. Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti. Parayı bir tarafa bırakalım akan kan maddiyatla ölçülebilecek bir şey değil. Bu ülkenin ciddi bir sıkıntısı, bunu bir yoluyla çözmemiz gerekiyor. Bir yoluyla çözüp artık kendi işimize bakmamız gerekiyor. Onun için sayın Başbakanımızın attığı adım çok doğrudur. Bizim bu bölgede güçlü olmamızdan başka hiçbir şansımız yok. Güçlü olabilmemiz içinde evin içini temizlememiz gerekiyor. Bu problemleri çözmeden bu ticareti de geliştiremiyoruz."

Reklam
Reklam

Toplantıya, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve partililer katıldı.

Muhabir: Cem Sürmeneli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz