Ak Parti Ankara İl Başkanı Alparslan'dan '30 Ağustos Zafer Bayramı' Mesajı

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Türk milletinin, kültür ve medeniyeti, inanç ve cesareti,...

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Türk milletinin, kültür ve medeniyeti, inanç ve cesareti, fetih ve şanlı zaferleriyle tarihe çok önemli notlar düştüğünü belirterek, "Bugün, tarihimizdeki çok önemli bir kilometre taşı olan 30 Ağustos Zaferi'nin 88. yıldönümünü hep birlikte coşku içerisinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Alparsalan, Türk milletinin, kültür ve medeniyeti, inanç ve cesareti, fetih ve şanlı zaferleriyle tarihe çok önemli notlar düştüğünü belirterek, "Bugün, tarihimizdeki çok önemli bir kilometre taşı olan 30 Ağustos Zaferi'nin 88. yıldönümünü hep birlikte coşku içerisinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz. İşgale uğramış, zorluk ve yokluk içerisindeki milletimizin İstiklal mücadelesini taçlandıran, kurtuluşumuzun en önemli simgesi 30 Ağustos Zaferi'mizdir" dedi. Alparslan, Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu zaferin millet-ordu bütünleşmesiyle verilen varoluş mücadelesini nihai başarıya ulaştırırken, İstiklal Savaşı'nın temel hedefi olan, millet egemenliğine dayalı yeni bir devlete kavuşmanın yolunu da açtığını söyledi.

Reklam
Reklam

Alparslan, "İmkan ve sayı yönüyle kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk milletinin hürriyet ve istiklali konusundaki azim ve kararlılığını bütün dünyaya göstermiştir. Bizler de her türlü imkansızlık karşısında gösterilen fedakârlıklarla kazanılan bu zaferin neticesinde kurulan demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyacak, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıma hedefimizi gerçekleştireceğiz. Aziz milletimizin daha müreffeh bir yaşam sürmesi için gerekli çalışmaları göreve geldiğimizden bu yana yerine getiriyoruz ve biz bu hedefleri gerçekleştirme yolunda çok büyük mesafeler katettik" dedi.

Alparslan, mesajına şöyle devam etti:

"Aziz milletimizin ve Kahraman Ordumuzun Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, güçlü ordulara karşı elde ettiği Büyük Zaferimizin kahramanlarını, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Büyük Zaferimizin 88. yılında, milletimizin, tarihi zaferlerle dolu Şanlı Ordumuzun mensuplarının, dünya barışının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla yurtdışında üstün başarıyla görev yapan birliklerimizin ve halkımızın Zafer Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve güzelliklerle nice bayramlara kavuşmasını temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: