Ak Parti Ankara İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nin Hazırlıkları Sürüyor

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 4. Olağan Kongre için çok detaylı ve titiz...

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 4. Olağan Kongre için çok detaylı ve titiz bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Statta, hem tribünlerin hem çim sahanın tamamı kullanılacak. Stadın dışarısında kullanılacak LED ekranlarla beraber 100 bin Ankaralı’nın burada ağırlanmasını ve şölenimize katılımını organize edeceğiz" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlediği toplantıda, 30 Haziran'da yapılacak olan AK Parti Ankara İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Alparslan yaptığı konuşmada, 30 Haziran tarihinin Başkent için önemli bir gün olduğunu belirterek, "AK Parti kurulduğu günde bir dünya markası olacak' denilmişti. 'İlkleri gerçekleştireceğiz, en büyükleri gerçekleştireceğiz' denilmişti. Şükürler olsun ki geriye dönük baktığımızda bunların hepsini gerçekleştirdik" dedi.

Reklam
Reklam

Kongrenin ustalık dönemine yakışır şekilde gerçekleştirileceğini söyleyen Alparslan, yapılacak kongrenin klasik, rutin ufak salonlarda, sadece delegelerle yapılan bir kongre olmayacağını ifade etti. Çok detaylı ve titiz bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Alparslan, "Burada hem tribünlerin hem çim sahanın tamamı kullanılacak. Dışarıda kullanılacak LED ekranlarla beraber 100 bin Ankaralı’nın burada ağırlanmasını ve şölenimize katılımını organize ediyoruz" diye konuştu.

Toplu taşıma araçları, metrolar dahil ciddi bir hazırlık içerisinde olunduğuna dikkati çeken Alparslan, ayrıca kongre bitimi katılımcıların evlerine dönebilmeleri için çalışmaların olduğunu söyledi. Kongreye katılanlara günün anısına AK Parti Hatıra Ormanı'nda bir fidanları olması adına ağaç sertifikası vereceklerini anlatan Alparslan, "Yine her bir katılımcıya Başbakanımıza hitaben 'Başımızın tacısın' yazısının yazıldığı şapkalar dağıtılacak. Kongrede bulunanlara birtakım görsel şölenlerimiz olacak. Halk oyunlarımız olacak, ikramlar olacak. Burada tüm Başkent’in memnun kalacağı bir demokrasi şöleni gerçekleştirilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Alparslan, Başbakan Erdoğan'ın stadyumun girişinin sağ tarafından halka hitap edeceğini söyledi. Alparslan, güvenlik önlemlerinin alınacağına ve gerekli çalışmaların yapıldığına işaret etti. Alparslan, "Bir sürprizimiz olacak, Türkiye'de ilk defa yapılacak yurt dışından gelen bir gösteri olacak. Biz özellikle Başkent olmamız sebebiyle 'Biz biriz, beraberiz, birlikte Türkiye'yiz' sloganını, konseptini kongremize oturtuyoruz. Bu anlamda halk oyunları federasyonu, 7 bölgenin halk oyunlarını sergileyecek ve finalinde de herkesin aynı oyunu oynadığı bir halk oyunları gösterisi yapılacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: