AK Parti, Ankara mitingine 500 bin kişi bekliyor

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de yapılacak Tandoğan'daki büyük mitingin...

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de yapılacak Tandoğan'daki büyük mitingin hazırlıklarını son noktaya getirdi. AK Parti, mitinge 500 bin kişi katılacak şekilde hazırlık yapıyor.
İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İl Başkanı Murat Alparslan başkanlığında üç saat süren miting hazırlık toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, Gençlik ve Kadın Kolları başkanları katıldı. Toplantıda Tandoğan Meydanı'na 500 bin kişinin katılımının sağlanması hedeflenerek, hazırlıkların ona göre düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

ALPARSLAN: HERKESİ BÜYÜK MİTİNGE BEKLİYORUZ
AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 12 Haziran’da yapılacak seçimler nedeniyle geçen hafta içinde diğer partilerin büyük miting diyebilecekleri düzeyde katılımların olduğu ilçe mitingleri düzenlediklerini hatırlattı. Alparslan, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Siteler, Keçiören, Sincan, İvedik, Aski ve Mamak açılış ve ilçe mitinglerini bildiğiniz gibi önceki gün ATO’daki Ankara projelerinin açıklandığı on bin kişinin katıldığı salon toplantısı takip etti. Şimdi sıra 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da Tandoğan'da tertiplediğimiz büyük mitinge geldi. Bu bağlamda bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Alan bu kadar kişiyi alır mı bilinmez, ama bizim hedefimiz 500 bin kişiyi orada ağırlamak. Ankaralı hemşerilerimizi mitinge bekliyoruz.” dedi.

TANDOĞAN GELİN GİBİ SÜSLENECEK
AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hayri Çağır da büyük miting için hazırlıkların tamamlandığını anlattı. Mitingin duyurulması için bilbord, radyo ve gazete ilanlarının devrede olduğunu aktaran Çağır, alan süslemesi için 23 bin kırlangıç tip olmak üzere 185 bin küçük parti bayrağı, 500 adet büyük boy, 1500 küçük posteri, 325 adet slogan pankartı ile alanda dağıtılmak üzere 375 bin şapka, kaşkol ve çeşitli parti promosyonlarının hazırlandığını, Tandoğan’ın gelin gibi süsleneceğini söyledi.
AK Parti Ankara SKM Başkanı Nail Çimen ise büyük miting için pazar gününe kadar seçim araçlarının anonslarını yapacaklarını, ilçe başkanlıklarında, SKM’lerde ve mahallelerde katılım için davetlerin yapıldığını, her türlü hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz