AK Parti Antalya Başkanı Köse: -"Gelecekte çocuklarımız, torunlarımız tarih kitaplarına geçecek bu önemli adımları anlayıp, sizlerle ve bizlerle gurur duyacak"

AK Parti Antalya Başkanı Mustafa Köse, AK Parti'nin tarihe geçecek yeniliklere, reformlara imza attığını belirterek, gelecek nesillerin tarih kitaplarına geçecek

AK Parti Antalya Başkanı Mustafa Köse, AK Parti'nin tarihe geçecek yeniliklere, reformlara imza attığını belirterek, gelecek nesillerin tarih kitaplarına geçecek bu hizmetlerle gurur duyacaklarını söyledi.

Köse, AK Parti Manavgat Teşkilatı tarafından Gündoğdu Beldesi'nde bir otelde düzenlenen ve partililerin bir araya geldiği toplantıya katıldı. Köse, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti'de menfaat hesapları, çıkar ilişkileri bulunmadığını kaydeden Köse, "Bizi biz yapan, birlik ve beraberlik içinde, hizmet amacıyla ve samimiyetle çalışmaktır. Vatandaşımızın derdiyle dertlenen, onlara hizmet edebilmek için gayret gösteren kadrolara sahibiz" dedi.

Reklam
Reklam

Manavgat'ta belediye yönetiminin AK Partili kadroda yer almadığını hatırlatan Köse, AK Partili bir belediye başkanı olsaydı, ilçenin bugün daha farklı bir görünüme sahip olabileceğini ifade etti. Manavgat'ın daha iyi hizmet görebilmesi için belediyede de AK Partili yönetimin hakim olması gerektiğini dile getiren Köse, "Manavgat'ı da kazanmalıyız, bunun için partimizin kuruluşundan bu yana görev almış, gönül vermiş herkes birlik ve beraberlik içinde çalışmalı" diye konuştu.

Türkiye genelinde yapılan hizmetlerden bahseden Mustafa Köse, Türkiye'nin son 10 yılda gelişim ve değişim içinde olduğunu kaydetti. Köse, "Vatandaşımız daha yakın zamana kadar, (Bin yıl sürecek) denilen 28 Şubat'ın izleri ve endişesi içinde yaşıyordu. Milletin desteğiyle art arda, her seçimde bir öncekinden daha fazla oyla iktidara gelen AK Parti, Türkiye'ye dayatılan vesayetçi sistemin, 28 Şubat'ın izlerini bir bir sildi. 4+4+4 eğitim sistemi ile en büyük izleri silindi" dedi.

Yeni Anayasa ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirten Köse, milletin kendi anayasasını kendisinin yapacağını ve vesayetçi, statükocu sistemden tamamen kurtulacağını ifade etti. AK Parti'nin, tarihe geçecek yeniliklere, reformlara imza attığını anlatan Köse, "Gelecekte çocuklarımız, torunlarımız tarih kitaplarına geçecek bu önemli adımları anlayıp, sizlerle ve bizlerle gurur duyacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Manavgat Başkanı Ercan Mekteplioğlu da AK Parti ilçe teşkilatının kurulduğu günden bu yana görev alan kişilerle toplantıda bir araya geldiklerini söyledi. Amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak, daha da güçlenmek olduğunu kaydeden Mekteplioğlu, "Zor günlerden geçtik, geçmişte partimizde görev yapmış arkadaşlarımızın, büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: