Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni Düzenledi

AK Parti Antalya il yönetimi tarafından milletvekilleri, yöneticiler, vatandaşlar ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni...

AK Parti Antalya il yönetimi tarafından milletvekilleri, yöneticiler, vatandaşlar ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, Antalya AK Parti milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Gökçen Özdoğan Enç, Sadık Badak, Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İl Başkanı Mustafa Köse ile ilçe, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma öncesi parti toplantı salonunda AK Parti İl Başkanı Köse, bir konuşma yaptı. Köse, “Arakan'da yaşananları biliyorsunuz. Bu şartlar altında bir bayram yaşıyoruz. İnşallah bayramların tüm dünyada ‘Bayram’ gibi yaşandığı günlere erişiriz. ‘PKK'yı CHP’den başka kimse bitiremez’ diyorlar. SHP'nin koalisyonda olduğu zamanda HADEP'lileri, DEHAP'lıları, BDP'lileri meclise sokan siz misiniz? Biz miyiz? Bunları meclise taşıyan, palazlandıran, PKK'nin uzantılarını milletin huzuruna çıkaran, bu ayıbı yapan siz misiniz? Biz miyiz? Şimdi hangi yüzle çıkıyorsunuz da bu işi biz çözeriz diyorsunuz. Bir kaçırılmayı bile beceremediniz. Elinize yüzünüze bulaştırdınız” dedi.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın yerel seçimler öncesi bazı vaatlerinin olduğunu ve bunları yerine getirmediği eleştirisinde bulunan Başkan Köse, “Akaydın’ın projleri, o kadar eşsiz ki kimse görmüyor. Çok enteresan. 2 yıl içince Antalya'da yoksulluk sorunu çözülecekmiş. Kılıçdaroğlu bundan öğrendi. Geçen yıl bilboardlarda Bayram tebriklerinde ‘Şeker Bayramı’ yazıyordu. Vatandaş öğretmiş, şimdi Ramazan Bayramı yazmış. Biraz Ramazandan haberi olmuş” ifadesini kullandı.

Bayramlaşmada bulunan milletvekilleri adına ise Menderes Türel kürsüye çıktı. Türel, Ramazan ayı ve bayramda devam eden terör saldırılarını lanetlediklerini belirtti. CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırıldı mı? Gönüllü mü gitti? Kılıçdaroğlu soruyor, 'Teröristler basının huzurunda milletvekilleriyle kucaklaşıyorken devlet nerede' diyor. Devlet 30 yıldır tankıyla, topuyla, tüfeğiyle teröristin peşinde. Bundan sonra da peşinde olmaya devam edecek. Eğer çok merak ediyorsan devletin nerede olduğunu git Hüseyin Aygün'e sor devletin nerede olduğunu. O sana söyler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantı salonundaki konuşmaların ardından, il, ilçe yönetimleri, milletvekilleri ve vatandaşlar parti binasının önünde sıraya girerek birbirleriyle bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında partililer birbirlerine çiçek hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz