AK Parti Antalya Milletvekili Samani:"Köylerimize Sağlıklı Su Kaynakları, Kesintisiz Enerji, Çöplerin Toplanması, Sinekle Mücadele Ve Çocuklarımız Için Park Alanları Gibi Hizmetlerin Gelmesi Için Büyükşehir Yasası'nı Önemsiyoruz"

 AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Akseki ilçesine bağlı belde ve köylerini ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Akseki ilçesine bağlı belde ve köylerini ziyaret etti. Samani, Akseki Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçeye ait sorunlar hakkında Kaymakam Murat Beşikçi'den bilgi alan Samani, yapılması gereken konularla ilgili girişimlerde bulundu. Samani, daha sonra Akseki Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastanenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Hastaneye, ihtiyaç olan doktor atamaları ile ilgili bilgilendirme yapan Samani, eylül dönemi atama kurası sonucu aile hekimi, anesteziyoloji, reanimasyon uzmanı ve iç hastalıkları uzmanı ile bir pratisyen doktor daha geleceğini söyledi. Samani, daha sonra hastanede yatmakta olan diyaliz hastalarını da ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Cendeve köyünde halk ile toplantı gerçekleştiren Samani, vatandaeşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi, fikir alışverişinde bulundu. Samani, Meclis'in tatilinin AK Parti olarak halkla buluşma anlamına geldiğini ifade etti. Vatandaşları dinlemek için geldiklerini anlatan Samani, "Bir derdiniz, sıkıntınız var mı diye sormaya geliyoruz" dedi. Büyükşehir Yasası hakkında bilgi veren Samani, il özel idaresinin hizmetlerinin artık halkın beklentilerini karşılamaya yetmediğini, köyleri daha sosyal, yaşanabilir hale getirmeye çalıştıklarını vurguladı. Göç veren köylerdeki halkın geri dönmesi için hizmet getirmek gerektiğine işaret eden Samani, "Köylerimize sağlıklı su kaynakları, kesintisiz enerji, çöplerin toplanması, sinekle mücadele ve çocuklarımız için park alanları gibi hizmetlerin gelmesi için Büyükşehir Yasası'nı önemsiyoruz" diye konuştu. Milletvekili Samani, daha sonra Sinanhoca, Kepez, Hocaköy, Güneykaya, Murtiçi köyleri ve Güçlüköy beldesini ziyaret etti. Samani'ye Mehmet Özdilek, İlçe Koordinatörü Atilla Atalay, İl Genel Meclis üyeleri İbrahim Özkan, Mustafa Eroğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: