Ak Parti Ardahan İl Başkanı Baydar, Hedeflerini Açıkladı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi hedeflerini açıkladı.AK...

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi hedeflerini açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, yaptığı açıklamada, "2009 yerel seçimlerinde aldığımız sonuçların üzerine çıkacağız" dedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdiklerine vurgu yapan Başkan Baydar, "2014 yerel seçimlerinde hedefimiz, 5 Belediye Başkanlığı ve 10 genel meclis üyeliğini kazanmaktır. Mevcutta 3 Belediye Başkanımız ve 7 İl Genel Meclis üyemiz var. Seçim çalışmalarımız da mevcutları koruyup diğer ilçelerde de başarı sağlayarak hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, hükümetleri döneminde özellikle Köy Des sayesinde birçok köyün sorununu çözdüklerini yalnız bazı bölgelerde il genel meclis üyeliği bakımında eksik kaldıklarını için yatırımları anlatmakta zorluk çektiklerini ifade ederek "Bizim en büyük eksikliği il genel meclis üyeliği kazanamadığımız ilçelerde yaşıyoruz. Çünkü hükümetimiz tarafından hayata geçirilerek köylerin eksiklerinin giderildiği ve büyük paralar gönderdiği Köy Des ten yapılan işleri mevcut il genel meclis üyeleri kendileri yapmış gibi anlatarak sahipleniyorlar. Gerçi halkımız bunun nasıl ve nereden geldiğini çok iyi biliyor ama bizler yinede bu bölgelerde başarıyı daha üst seviyeye çıkarmak için il genel meclis üyeliklerini kazanmalıyız." diye konuştu.

Belediye Başkanlıkları konusunda iddialı olduklarını belirten Baydar, özellikle Çıldır ve Posof ilçe belediyelerini almak için büyük çaba harcayacaklarını belirtti.

Mevcutta Ardahan, Hanak ve Göle ilçe Belediye Başkanlıklarının kendi partilerinde olduğunu ifade eden Baydar,"Halkımız çok iyi biliyor ki belediyecilik AK Partinin işi. Hizmet anlayışı olarak en güzeli ve en iyiyi hedeflediğimizden dolayı da başarı kendiliğinden geliyor. Burada özellikle Çıldır ve Posof ilçemiz bizleri genel seçimlerde onure etmiş ve çok büyük bir destek sunmuşlardır. Eminim ki yerel seçimlerde de bu desteklerini sunacak ve ilçelerine AK Belediyeciliğe teslim ederek en iyi hizmeti alacaklardır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: