AK Parti Ardahan Milletvekili Atalay: "Ortak Değerlerimiz Üzerinde Ne Kadar Birleşirsekhedefimize O Kadar Süratle Intikal Etmiş Olacağız"

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, "Ortak değerlerimiz üzerinde ne kadar birleşirsek hedefimize o kadar süratle intikal etmiş olacağız" dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, "Ortak değerlerimiz üzerinde ne kadar birleşirsek hedefimize o kadar süratle intikal etmiş olacağız" dedi.

Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi imarın yanı sıra sosyal barış ve manevi imarı da gerçekleştirmek gibi bir mecburiyetlerinin olduğunu söyledi.

Bunlar gerçekleşmediği sürece ülkenin ve şehrin bir anlam ifade etmeyeceğine dikkati çeken Atalay, "Bizim bu toprağa, bu tarihe, bu kültüre ve geleceğe ait en büyük sorumluluğumuz, en büyük vazifemiz, bu birlikteliği sağlamaktır. Çünkü bir ülkede ve bir şehirde insanlar kendi canlarını ve mallarını emniyette görmüyorlarsa, siz orayı maddi olarak ne kadar bayındır hale getirirseniz getirin bir dereceden sora bir anlamı yoktur" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin bölgede söz sahibi olmak gibi bir hedefinin olduğunu anlatan Atalay, "Şimdi bu hedefimize adım adım yürürken, elbette ki bizi içten zafiyete uğratacaklardır. İşte bunlarla mücadele etmek için ortak değerlerimiz üzerinde birleşmemiz lazım. Ortak değer üzerinde ne kadar birleşirsek hedefimize o kadar süratle intikal etmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: