AK Parti Aşkale Ilçe Başkanlığı Görevine Kervan Atandı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aşkale ilçe başkanlığı görevine getirilen İrfan Kervan, görevini Musa Akçay'dan...

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aşkale ilçe başkanlığı görevine getirilen İrfan Kervan, görevini Musa Akçay'dan devraldı.

AK Parti Aşkale ilçe teşkilatında devir teslim töreni düzenlendi. İrfan Kervan görevini törenle Musa Akçay'a teslim etti. Kervan, belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiğini ifade etti. Kervan, yönetim olarak istifa karar aldıklarını belirterek, "Aşkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını düşündüğüm için şahsım ve diğer yönetici arkadaşlarımla beraber istifa ettik. Başvuru ve değerlendirmeler sonucunda yönetimimizde görev almış olan İrfan Kervan’a ilçe başkanlığını teslim ettik. Ben parti kurucusu olarak göreve başladım ve 11 yıldır partimizde görev yaptım. Başkanlığı bıraktık ama siyaseti noktalamadık. Yeni yönetimimizin yanında hiçbir çıkar beklenmeden destekçisi ve yardımcısı olacağız. İlçe Başkanına yeni görevinde başarılar dilerim." diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan ise onurlu bir görevi devralmanın heyecanı içerisinde olduğunu dile getirerek, "Öncelikle bu onurlu göreve bizleri layık gören Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Erzurum Milletvekillerine ve İl Başkanımıza en kalbi şükran ve saygılarımı sunuyorum. AK Parti Aşkale İlçe Başkanlığı gibi onurlu, sorumluluk isteyen ve bir o kadar da ağır bir görevi Allah bize nasip etti. Geçmişte arkadaşlarımız bu görevi en layıkıyla yapmışlardır. Yine bu mücadelemizde arkadaşlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını ve her zaman partimize destek olmalarını bekliyoruz. Bize düşen ilçemizin, geleceği için partimize gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla dostluk ve dayanışma içerisinde canla başla çalışmaktır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz