AK Parti, Avanos'ta yerel yönetimler toplantısı yapacak

AK Parti Nevşehir teşkilatı, Avanos'ta yerel yönetimler toplantısı gerçekleştirecek.

AK Parti Nevşehir teşkilatı, Avanos'ta yerel yönetimler toplantısı gerçekleştirecek.

Toplantıya ev sahipliği yapacak olan AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, yaptığı açıklamada, 12 Mayıs tarihinde Avanos'ta AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek, yerel yönetimler danışma toplantısı yapacaklarını belirtti.

2009 Mahalli İdareler seçimlerindeki seçim beyannamelerinde söz verdikleri projelerin gerçekleşme durumlarını gözden geçireceklerini kaydeden Feralan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Amacımız ve hedefimiz yerelde başarıyı sağlayan, vatandaşlara daha iyi hizmeti verebilen, yönetim ve birimlerini oluşturabilmektir. Tüm dünyada insanlar yerel yönetimlerden etkileniyor. AK Parti döneminde insana hizmet odaklı bir politika üretildi. Biz de Avanos ilçesinde ve beldelerimizde partimizin politikaları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel yönetimler olarak insanların yaşam seviyelerini en üst düzeye çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Burada istişareler yaparak daha iyi ve eksiksiz hizmetin sunulabilmesi için toplantılar yapmaktayız. Avanos ilçemizde bugüne kadar AK Parti belediyeciliğinde örnek teşkil edecek hizmetler yapılmaktadır. Bunun göstergesi, hafta sonları 2 bine yakın yerli turistin ve hemşehrilerimizin hafta sonunu Avanos'ta geçirmekte olduğundan da anlaşılabilir. Avanos Türkiye'de bir Venedik olmuş durumdadır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: