AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç: "Hükümetimiz, Sportif Yatırımlara Çok Önem Veriyor"

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "hükümetin sportif yatırımlara çok önem verdiğini" bildirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "hükümetin sportif yatırımlara çok önem verdiğini" bildirdi.

Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik kalkınmanın yanında sportif gelişmenin de ülkenin kalkınması için önemli olduğunu kaydetti.

AK Parti hükümetinin sportif yatırımlara da çok önem verdiğini belirten Kılınç, Aydın genelinde Gençlik Hizmetleri ve Spor faaliyetleri alanında ödenek bekleyen birçok tesis ve spor kulübü için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ödenek tahsislerini gerçekleştirdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Kılınç, şunları belirtti:

"3 milyon 262 bin TL'lik bir bütçe yatırım programı dahilinde devam eden yapım işleri, mevcut tesislerin bakım onarımı, spor kulüplerine yapılan yardım ve reklam karşılığı olarak gönderildi. Aydın il geneli için 2012 yılı yatırım programında toplam 3 milyon 262 bin TL ödenek aktarıldı. Hükümetimiz, sportif yatırımlara çok önem veriyor."

Muhabir: Suat Deniz / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: