AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "İsteyene kendi evinde bakım hizmeti verilecek" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "İsteyene kendi evinde bakım hizmeti verilecek" dedi.

Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın huzurevinde kalan yaşlıların istemeleri halinde, kendi evlerinde bakım hizmeti sunacak bir uygulamayı yakında hayata geçireceğini anımsattı.

Nazilli Huzurevi'ne düzenlediği ziyarette söz konusu düzenlemeye ilişkin soruları yanıtlayan Gültekin Kılınç, yaşlılar ile yapılan görüşmelerde ortaya çıkan ortak talep doğrultusunda böyle bir çalışma içine girildiğini ve ayrıntılarının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca oluşturulmaya devam edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kılınç, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"İl müdürümüz sayın Gönül Durulan ile birlikte Nazilli Huzurevi'ne düzenlediğimiz ziyarette yaşlılarımızla bir arada olmak fırsatı bulduk ve çalışmaları yerinde gördük. Henüz yeni açıldığı için huzurevimizin bazı eksiklikleri var. En kısa zamanda bunları da tamamlayacağız. Misafirlerimizin genel memnuniyeti çok yüksek. Olmasını istedikleri bazı şeyler var. Onlarda kısa zamanda olabilecek istekler. Onları ağırlamanın iç huzurunu yaşıyoruz. Onların mutlu olması bizleri duygulandırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın bir çalışması var. İsteyene kendi evinde bakım hizmeti verilecek."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: