AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Dünya Türkiye'yi Konuşuyor"

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "Dünya Türkiye'yi konuşuyor" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "Dünya Türkiye'yi konuşuyor" dedi.

Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 10 yıl içinde elde edilen gelişmişlik ve ekonomik büyümenin Türkiye'yi dünya sahnesinde ön plana çıkarttığını belirtti.

İktidara geldikleri 2002 yılından bu yana Türkiye'nin sürekli ileriye doğru bir seyir izleyerek zor günleri geride bıraktığını ifade eden Kılınç, Türkiye'nin ciddi ve kararlı politik adımlarla dünyada örnek gösterilen bir istikrar abidesi haline geldiğini, AK Parti 4. Olağan Kongresi'nin bunun belgesi niteliğinde olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Kılınç, şöyle konuştu:

"Edirne'nin ötesinde söz sahibi olduk. Bunda hiç kuşkusuz AK Parti yönetiminin payı olduğu kadar bizlere inanan milletin de katkısı var. Daha düne kadar itilen ve ötekileştirilen insanımız, Ak Parti iktidarında iade-i itibar gördü. Biz milletin iradesini her şeyin üstünde tutan ve gerekirse bu uğurda darağacını göze almış bir anlayışa sahibiz. Dünya Türkiye'yi konuşuyor."

Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: