Ak Parti Aydın Milletvekilleri Kuşadası Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, Kuşdası programları kapsamında ayrı ayrı Kuşadası...

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, Kuşdası programları kapsamında ayrı ayrı Kuşadası Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekillerinin ziyaretlerine, AK Parti Kuşadası ilçe Başkanı Ali Kara, İl Genel Meclis Üyesi Metin Akar, Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Ziyarette Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’da yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Kuşadası’nın sorunları ile yakından ilgilendiklerini bu yüzden zaman zaman Kuşadası’na geldiğini kaydeden Erdem, ilçe teşkilatının yanında diğer kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile de görüş alışverişinde bulunduklarını, buralardan gelen sorunlar üzerinde çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Kuşadası limanının yanında şimdi de Kuşadası Marinasında imar sorunlarının ortaya çıktığını kaydeden Mehmet Erdem bu konularda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

AK Parti Aydın Milletvekillerinden Gültekin Kılınç da Kuşadası’na sık sık geldiğini ve Sayın Gültekin Kılınç ise, yine aynı düşüncelerle sık sık Kuşadası’nı ziyaret ettiğini, özellikle Ticaret Odası’nı kendi evi gibi hissettiğini belirterek, “ Çünkü bende Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı yaptım. Bu yüzden odaların görüşlerine her zaman çok önem veriyorum. Kuşadası’nın sorunlarıyla yakından ilgileniyorum. Özellikle çevre yolu düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu sezon sonu itibari ile Kuşadası çevre yolunun üç çok önemli kavşaktaki trafik sıkışıklığının alt ve üst geçitler ile çözülecek. Bu çalışmalar bittikten sonra da çevre yolu asfaltlamasının en kaliteli malzeme ile baştan başa yapılacak “ diye konuştu.

Milletvekili ziyaretleri sırasında Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Kuşadası’nın genel sorunları gündeme getirildi ve Kuşadası Ticaret Odası Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan semt pazarları, kruvaziyer turizmi, turizm analizi, eğitim ve e-ticaret raporları milletvekillerine verildi. Milletvekili ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası’nın Aydın’ın diğer ilçelerinden farklılık gösterdiğini ve Kuşadası için önem taşıyan konularda Kuşadası Ticaret Odası Ar-ge Birimi tarafından hazırlanan raporları Milletvekillerine ilettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: