AK Parti Aydın Milletvekilleri Ve TeşkilatıSultanhisar'da Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın milletvekilleri ve il teşkilatı, Sultanhisar'da bir araya geldi.

AK Parti Aydın milletvekilleri ve il teşkilatı, Sultanhisar'da bir araya geldi.

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Aydın milletvekilleri Gültekin Kılınç, Semiha Öğüş ve Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Milletvekili Kılınç, toplantıda yaptığı konuşmada, Sultanhisar'ın yeşili, yeraltı kaynakları ve doğası ile ünlü bir yerleşim olmasına rağmen son iki üç yıla kadar elinde bulunan bu imkanları değerlendiremediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Milletvekili Mehmet Erdem de AK Parti'nin yeniliklerin öncüsü olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye her sektörde değişim yaşamakta. Yerel yönetimlerde de büyükşehir projesi ile daha fazla hizmet, daha sağlıklı yaşamak amacı taşıdığının düşüncesi içinde Ekim ayının ilk yarılarında Büyükşehir Yasası ele alınarak düzenlemeler yapılacaktır. Yasalar görüşülüp çıktıktan sonra Türkiye'nin bütçesini daha bilinçli harcamak, büyükşehirde çöp depolama ile işleme ve ortak çalışmalarla bütçede yüzde 50'lik gelir artışı sağlanacak. Artık Türkiye'nin doğusu, batısı ayrı olmayacak, imar yasası değişecek, büyükşehir olmanın faydaları kısa sürede ortaya çıkacaktır."

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz