AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Şeker:

AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, "Milletvekilimiz Ahmet Edip Uğur'un MKYK'na yeniden seçilmesi gurur kaynağımız oldu" dedi.

AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, "Milletvekilimiz Ahmet Edip Uğur'un MKYK'na yeniden seçilmesi gurur kaynağımız oldu" dedi.

Şeker, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin geçen hafta sonu yapılan büyük kongreye Balıkesir teşkilatları olarak 26 otobüsle katılıp tarihi ve anlamlı bir güne tanıklık etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kongrede verilen tüm önergelerde 81 il başkanının imzasının yer almasının büyük anlam ifade ettiğini belirten Şeker, "Türk siyasi hayatında hiçbir siyasal harekete nasip olmayacak tarihi bir kongre yaşadık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'un, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine yeniden seçilmesini "Balıkesir adına gurur kaynağı oldu" ifadesiyle değerlendiren Şeker, "Milletvekilimiz Uğur'un 50 kişilik MKYK'da yer alması Balıkesir teşkilatı olarak bizi sevindirdi. Balıkesir, Ankara'da en iyi şekilde temsil edilmeye devam edecektir. Edip Uğur, ağabeylik görevini çok iyi yapıyor. Ankara'da da varlığı çok hissediliyor" dedi.

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: