Ak Parti Balveren Belde Teşkilat Başkanı İstifa Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak'ın Balveren Belde Teşkilat Başkanı Mehmet İnal, 10 kişilik...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak'ın Balveren Belde Teşkilat Başkanı Mehmet İnal, 10 kişilik yönetimi ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Şırnak merkez Balveren beldesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Mehmet İnal, genel merkeze gönderdiği dilekçelerin cevabını alamadığı gerekçesiyle istifa kararı aldığını belirtti. İstifasını sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden duyuran İnal, partinin Şırnak yetkililerine de sitemde bulundu. İnal, Facebook'taki sayfasında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Şırnak’ta ben merkezli siyaset var oldukça, huzursuzluk, güvensizlik, samimiyetsizlik kişisel ikbal kavgası ve şovmenler var oldukça bu güzel memleketimiz için hiçbir şey yapamayız. Her şey benim için vardır diyen, parti için risk alamayan, partisini sahiplenmeyen, partide disiplini sağlayamayan, birlik beraberlik duygusunu benimsemeyen her kim olursa olsun kaybetmeye mahkum olacaktır."

Ayrıca İHA muhabiri ile yaptığı görüşmede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile herhangi bir sorunu olmadığını söyleyen İnal, "Benim Başbakan ya da AK Parti ile herhangi bir sorunum yok. AK Parti Şırnak il yönetimi ile sorunum var" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz