AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Ataş:

AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Ataş, "2012 hasat döneminde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alımlar konusunda daha aktif rol

AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Ataş, "2012 hasat döneminde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alımlar konusunda daha aktif rol almalı" dedi.

Ataş, TMO Bandırma Şube Müdür Yardımcısı Ömer Güncü'yü ziyaret ederek, üreticilerin sorunlarını aktardı.

TMO'nun ilçeye bağlı 32 köyde alımlar konusunda üreticiyi bilgilendirmesi ve doküman desteği sağlamasını isteyen Ataş, "2012 hasat döneminde TMO alımlar konusunda daha aktif rol almalı" diye konuştu.

Güncü ise, 2012'de ilk kez 10 gün sonra çiftçiye ödeme yapılacağını, ürün kart sahibi üreticilerin TMO'ya teslim ettikleri ürünün bedelini 10 gün içinde alabileceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Geçmiş yıllarda TMO'nun ürün bedelini bir ay sonra ödemeye başladığını anımsatan Güncü, "2012'de ilk kez 10 gün sonra çiftçiye ödeme yapılacak. Çiftçimizin artık bir güvencesi var" dedi.

Muhabir : Ahmet Pesen / Umut Özgan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: