AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, terör belasının üstesinden gelineceğini ve bundan kimsenin şüphe duymaması gerektiğini bildirdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, terör belasının üstesinden gelineceğini ve bundan kimsenin şüphe duymaması gerektiğini bildirdi.

Tunç, mayın patlaması sonucu Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4 asker ile Bingöl-Erzurum karayolunda 8 polisin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajında, teröre karşı mücadeleyi kararlı bir şekilde yürüten güvenlik güçlerine olan güvenin tam olduğunu, terör karşısında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Tunç, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Terörün amacına hizmet eden yorumlardan kaçınmalı, terörü siyaset malzemesi yapmamalıyız. Eli kanlı terör örgütünün milletimizin huzurunu bozmasına, birlik ve beraberliğimizi zedelemesine fırsat vermemeliyiz. Güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasında olan, her türlü desteği veren iktidarı, bu konu üzerinden yıpratmaya çalışmanın ülkemize ve milletimize bir faydası yoktur. Millet olarak bu belanın üstesinden geleceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu hain saldırılarda şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize ve polislerimize acil şifalar diliyorum."

Muhabir: Selim Bostancı / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz