AK Parti Batman İl Başkanı Güneştekin:

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, barışın tesisi, çözüm sürecinin kalıcı olması yönde çabalarının süreceğini söyledi.

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, barışın tesisi, çözüm sürecinin kalıcı olması yönde çabalarının süreceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle AK Parti Batman İl Teşkilatı, Gercüş ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti dönemlerinde halka yapılan hizmetler konusunda bilgi veren Güneştekin, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle bir yandan seçim çalışmalarını yürüttüklerini bir yandan da halkın sorunlarını yerinde tespit etme imkanı bulduklarını belirtti. Bugünlerde birilerinin barış güvercinlerini korkuttuğunu anlatan Güneştekin, "AK Parti olarak barışın tesisi, çözüm sürecinin kalıcı olması yönde çabalarımız devam edecek. Halkın ayağına kadar hizmeti götürme şiarıyla tüm gayretlerimizi sarf etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: