AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: "Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa sevgive merhamet duygularını uyandırmasını diliyorum"

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa sevgi ve merhamet duygularını uyandırmasını dilediğini bildirdi.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa sevgi ve merhamet duygularını uyandırmasını dilediğini bildirdi.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, büyük zulümler altında inleyen insanlığa bir rahmet müjdecisi olarak gönderilen peygamberin, mesajları ve yaşantısıyla şirki, zulmü ve küfrü ortadan kaldırdığını belirtti.

"Her türlü şiddet ve terörün kol gezdiği, insan haklarının ayaklar altına alındığı, insani değerlerin yozlaştığı çağımızda sevgili peygamberimizin o güzel ahlakına çok daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır" diyen Özdemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Merhamet ve sevginin azaldığı günümüz toplumunda bugün her zamankinden fazla peygamber efendimizin yaşantısını ve davranışlarını örnek almamız gereken bir dönemdeyiz. Kendisine büyük kötülükler yapan düşmanlarına bile merhamet gösteren peygamberimizin, örnek yaşantısının tüm insanlığa rehber olmasını diliyor, kutlu doğumun bütün insanlığın merhamet duygularının uyanmasına vesile olmasını temenni ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: