AK Parti Bayburt Miletvekili Özbek, BAYGİAD'ı Ziyaret Etti

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Girişimci İşadamları Derneği'ni (BAYGİAD) ziyaret etti.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Girişimci İşadamları Derneği'ni (BAYGİAD) ziyaret etti.

Özbek, İl Başkanı Yusuf Elçi ve bazı partililerle birlikte BAYGİAD'ı ziyaret ederek, Başkan Habip Berber ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Özbek, burada yaptığı konuşmada, 28 Şubat'ın Türkiye adına kara bir gün olarak akla geldiğini belirterek, "28 Şubat'ı siyasi, bürokratik ve ticari yönde, ülkenin geriye gidişinin temellerinin atıldığı gün olarak hatırlıyoruz" dedi.

Türkiye adına karamsar bir yapı oluşturulmak istendiğini ifade eden Özbek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kaos ortamından bugünlere geldik. 2001 yılında kurulan siyasi bir irade 2002 yılında güçlü şekilde iktidara gelerek 10 yıldır bu mücadeleyi yapıyor, yapmaya da devam edecek. Bazı alanlarda daha atılması gereken adımlar var. Tam demokrasi inşallah bu ülkeye gelecek, terör belası başımızdan gidecektir. 2023 yılında ekonomik olarak dünya devlerinin arasında ilk 10'a gireceğimizden hiç endişemiz yoktur. İnşallah Bayburt'ta bundan gerekli nasibini alacaktır."

BAYGİAD Başkanı Berber, Bayburt için çalıştıklarını vurgulayarak, "2 yıldır hizmet veriyoruz, 120 üyemiz bulunuyor. Hedefimiz 200 üyeye ulaşmak" dedi.

Muhabir: Abdulkadir Nişancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: