Ak Parti Bayraklı'dan Vefa İftarı

AK Parti Bayraklı Teşkilatı Ramazan programlarına hız kesmeden devam ediyor. Toplamda 20 bin kişiye iftar...

AK Parti Bayraklı Teşkilatı Ramazan programlarına hız kesmeden devam ediyor. Toplamda 20 bin kişiye iftar hedefiyle yola çıkarak en fazla iftar veren ilçe olma yolunda ilerleyen AK Parti Bayraklı Teşkilatı Smyra Garden Park'ta yaklaşık 500 kişilik bir vefa iftarı düzenledi. İftara geçmiş ilçe,kadın ve gençlik kolları yönetimleri, geçmiş mahalle başkanları ve yönetimleri ve geçmişte partiye emeği geçmiş, alın teri döken herkes davet edildi. Bunun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de iftara katılarak AK Parti Bayraklı Teşkilatını yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, yaptığı konuşmada, AK Parti’nin bir tabela partisi olmadığının altını çizerek, AK Parti’ye emek harcamış hiç kimseyi unutmayacaklarını ve kırgınlıkları yok edip hep birlikte Bayraklıyı kazanacaklarını belirterek, "AK Parti Bayraklı’ da hiçbir zaman kırgınlık yada küskünlük yok. AK Parti’ de emeği geçen, bu parti için ter dökmüş herkese karşı vefa var. Bu vefa yemeği buradan herkese bir mesaj olsun. Biz Bayraklı ‘ da seçimleri eski yeni tüm gönüldaşlarımızla birlikte kazanacağız. Başkanlar gelir geçer önemli olan Ak Parti Bayraklı teşkilatının çelik gibi sağlam kalması." diye konuştu.

İlçe Başkanı Ali Aslan’ın ardından teşkilata seslenen Milletvekili Aydın Şengül yıllarca kendilerinin hor görüldüğünü dile getirerek, "Bu ülkede AK Partilileri ikinci sınıf vatandaş yerine koydular. Ancak bu ülke en büyük hizmetleri AK Parti İktidarı döneminde gördü. İzmir’ de yıllardır insanların yaşam tarzları üzerinden siyaset yaparak bizleri yıpratmaya çalıştılar ancak artık bunlara izin vermeyeceğiz. Biz İzmir’ de hep beraber el ele seçimleri kazanacağız.’’ dedi. İzmir’de vatandaşlarında artık mevcut yönetimden bıktığını iddia eden Şengül ‘’ İzmirli kardeşlerimiz artık gerçekleri görüyor. Yıllardır hizmet alamamaktan bıkmış durumda. Yaklaşan yerel seçimlerde en iyi cevabı halk sandık başında verecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: