AK Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı yakınına bırakılan paket polisi alarma geçirdi

Beşiktaş'ta, AK Parti İlçe Teşkilatı binası yakınına bırakılan şüpheli motosiklet bagajı, polisi alarma geçirdi. Olay...

Beşiktaş'ta, AK Parti İlçe Teşkilatı binası yakınına bırakılan şüpheli motosiklet bagajı, polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri çantayı fünle ile patlattı. Çantanın boş çıkması vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Büyükdere Caddesi Etiler girişinde, AK Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı binasına çok bir mesafede, çalılıklar arasına bırakılan bir motosiklete ait bağaj çantası polisi alarma geçirdi. İstanbul ve Ankara'daki patlamaları göz önünde bulunduran polis ekipleri, çanta etrafında geniş güvenlik önlemi alarak bomba imha ekiplerine haber verdi.

Reklam
Reklam

Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekipleri, özel elbiselerini giyerek çantanın yanına gitti. Çantaya fünye bağlayan polis, daha sonra çantanın yanından ayrıldı. Çantanın patlatılmasının ardından tekrar inceleme yapan polis, çantanın içinin boş olduğunu gördü.

Çanta daha sonra incelenmek üzere polis otosuna götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz