AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan:-"Kütüphaneler Haftası'nı Kutluyorum"

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Avni Erdoğan, mesajında, toplumsal yapının çağın gereklerine uygun olarak gelişmesi, yaşam kalitesinin, sosyal ve kültürel seviyenin sürekli artarak refah düzeyinin yükselmesi, bilimsel çalışmalarla ve bilimselliğin üretime dönüşmesiyle olacağına işaret etti.

Söz konusu bilimsel çalışmaların en uygun ve en kolay yapılabileceği yerlerin başında tam donanımlı kütüphanelerin geldiğini belirten Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kısa bir zaman öncesine kadar kütüphaneler yalnızca bilgiye sahip olma ve bilgi kaynaklarını depolama durumunda iken, günümüzde teknolojik dönüşümlerle erişim yoluyla bilgiyi sunma durumuna geçmiştir. Bilimi yaymanın yolu kitapsa, kitaba ulaşmanın yolu kütüphanelerden geçer. Bu duygu ve düşüncelerle kütüphanelere ilgi duyan, onlardan faydalanan, var olmaları gerektiğine inanan herkesin Kütüphaneler Haftası'nı kutlarım."

Erdoğan, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Ayan'a ziyarette bulundu.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: