AK Parti Beypazarı Kadın Kolları Başkanı Yurdakul'dan Hasta Ziyareti

AK Parti Beypazarı Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle yürüme engeli bir hastayı ziyaret edip, klozetli sandalye

AK Parti Beypazarı Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle yürüme engeli bir hastayı ziyaret edip, klozetli sandalye hediye etti.

Yurdakul, hastalığından dolayı yürümede güçlük çeken Münevver Tiftik'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu, klozetli sandalye hediye etti.

Ayla Yurdakul'a teşekkür eden Tiftik, "Başbakanımızdan ve sizlerden Allah razı olsun" dedi.

Ekonomik gücünün sandalye almaya yetmediğini diye getiren Tiftik, dizlerinin bükülmemesinin ona çok acı verdiğini, ancak kendisine hediye edilen araç sayesinde rahatça dolaşabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Devletin hastalara bakmada birçok yeni uygulamaları olduğunu ifade eden Yurdakul da bunları insanlara anlattıklarını, eğer bu kişilerin kimsesi yoksa, onlara kendilerinin yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: