AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İstişare Toplantısı

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl ve İlçe Birim Başkanları 4'üncü İstişare Toplantısı, Osmaneli ilçesinde yapıldı.

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl ve İlçe Birim Başkanları 4'üncü İstişare Toplantısı, Osmaneli ilçesinde yapıldı. Belediye Sosyal Hizmetler Salonu'ndaki toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, il genel ve belediye meclis üyeleri ile AK Parti ilçe gençlik kolları başkanları katıldı. Belediye Başkanı Isıkan, Türkiye'de ve Osmaneli'nde gençlik kollarının etkinliğinin artması adına yapılan organizasyonların başarılı olduğunu belirterek, AK gençliğin bölgedeki gücünü artırarak topluma ve bulundukları bölgede gençlerin sorunlarını çözmede daha etkili şekilde katkıda bulunma gayretinde olduklarını kaydetti. Karaca da AK Parti'nin ana kademesinden gençlik ve kadın kollarına kadar her kademesinin, biriminin ve ferdinin bir aile olduğunu ifade ederek, büyük aileyi tekrar bütün fertleriyle birlikte görmenin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Karaca, bütünlük ve kardeşlik duygularıyla hizmete devam edeceklerini söyledi. Kurt ise ülke üzerinde oynanan oyunlara tarafsız kalmamaları gerektiğini ve kendilerini yoğun bir sürecin beklediğini bildirdi. Daş da seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle gençlerin omuzlarına yüklenen yükün bir kat daha arttığını ve yerel yönetimlerde daha fazla söz sahibi olacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: