AK Parti Bitlis Milletvekillerinden Kamer Genç'e Tepki

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında mecliste

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında mecliste yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

Polisevinde basın mensuplarıyla bir araya gelen milletvekilleri Kiler ve Demiröz, son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

TBMM'de, Başbakan hakkında yaptığı konuşmasından dolayı CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e tepki gösteren Kiler, Kamer Genç'te kişilik bozukluğu olduğunu savundu.

Genç'in alkol kullandığını ve o haliyle kürsüye çıkıp konuşma yaptığını ileri süren Kiler, "Böylece kürsüde ağızına geleni söylüyor. Barda içki içen bir insanın ruh hali gibi, o da neresinden konuştuğunu bilmiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Son günlerde yaşanan gelişmeleri herkesin iyi analiz etmesi gerektiğini anlatan Kiler, Bitlis'te ve bölgede huzurun devamı için atılan adımların geriye gitmemesi için yerelde de karşılık bulması gerektiğini belirtti.

"Bu huzur ve istikrar devam ettiği sürece bizi kimse tutamaz" diyen Kiler, vatandaşın da bu huzuru ileri noktaya taşıması gerektiğini kaydetti.

Milletvekili Demiröz ise Kamer Genç'in, TBMM'ye yakışmadığını bildirerek, CHP'nin de Genç'in durumunu değerlendirmesi gerektiğini dile getirdi.

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: