AK Parti Bitlis milletvekillerinin aracı kaza yaptı: 4 yaralı

Muş'tan kara yolu ile Bitlis’e gelmek üzere yola çıkan AK Parti Bitlis milletvekilleri ve AK...

Muş'tan kara yolu ile Bitlis’e gelmek üzere yola çıkan AK Parti Bitlis milletvekilleri ve AK Parti Bitlis İl Başkanı'nın içinde bulunduğu araç kaza geçirdi. Kazada 4 kişi yaralandı.
Bitlis’te incelemelerde bulunmak üzere Ankara’dan hava yolu ile Muş’a gelen AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Bitlis’e kara yolu ile gelirken il çıkışında yolların kaygan olması nedeniyle araçları kaza yaptı.
Kazada yaralanan AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve ismi öğrenilemeyen araç sürücü tedavileri yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz