Ak Parti Bolu İl Kadın Kollarından Örnek Çalışma

Ak Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, kadınlara yönelik bir proje gerçekleştireceklerini söyleyerek,...

Ak Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, kadınlara yönelik bir proje gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Kadın rahatsızlıkları, kanser konusunda ön tanı, teşhis ve tedavi konularını içeren seminerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, kadınlara yönelik örnek bir çalışmaya imza atıyor. 28 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde seminer düzenleyecek olan İl Kadın Kolları Başkanlığı, kadın hastalıkları ve kanser hastalığıyla ilgili kadınları bilgilendirecek. Ege Çölyakla Yaşam Derneği Kurucu Üyesi ve Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sema Aydoğdu ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği’nden uzman doktorlar, Bolulu kadınları kendi alanlarında bilgilendirecekler.

Reklam
Reklam

Seminer ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, “Sayın Prof. Dr. Sema Aydoğdu ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği uzman doktorlarının katılımlarıyla Bolulu tüm kadınlarımıza bir seminer düzenlemekteyiz. Seminerde Çölyak Hastalığı, sık rastlanılan kadın rahatsızlıkları ve kanser konusunda ön tanı, teşhis ve tedavi konuları hakkında katılımcılara bilgiler verecek olup, Çölyak hastalığı belirtileri hisseden katılımcılara tanı testi de uygulanacaktır. İki bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde bilgilendirme yapılacak olup, ikinci bölümde ise kadınlarımızın merak ettiği hususlar cevaplandırılacaktır. Bütün kadınlarımızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: