Ak Parti Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu Hakkında İnceleme Başlatıldı

AK Parti Genel Merkezi, 2 yıl önce MHP'den AK Parti'ye geçen Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet...

AK Parti Genel Merkezi, 2 yıl önce MHP'den AK Parti'ye geçen Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ile ilgili inceleme başlattı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, AK Parti Genel Merkezi'nin, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ile ilgili inceleme ve araştırma başlattığını bildirdi. Poyraz, Bererboğlu hakkında, yargıda devam eden davalar, resmi kurumların soruşturmaları ve kamuoyunda konuşulan konularla ilgili AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bir inceleme başlatıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Poyraz, yapılacak inceleme sonucu hazırlanacak bu raporun önce Merkez Karar Yürütme Kurulu'na (MKYK) gönderileceğini, MKYK'nın da konuyu görüşerek Merkez Disiplin Kuruluna sevkedeceği ifade etti.

Poyraz'ın da üyesi olduğu Merkez Disiplin Kurulu, Berberoğlu hakkında son kararı verecek. Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, 2 yıl önce MHP'den istifa ederek AK Partiye geçmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz