AK Parti Bünyan Ilçe Teşkilatı Bayramı Dolu Dolu Geçirdi

KAYSERİ (AA) - AK  Parti Bünyan İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle, ilçe, belde ve köylerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle, ilçe, belde ve köylerde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanlığından yapılan açıklamaya göre, bayramın ikinci günü il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan, AK Parti Bünyan İlçe teşkilatı, ilçe belde ve köylerde de çeşitli etkinliklere katılarak, ziyaretler gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Savaş Gökçe, yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile birlikte ilk olarak, geçirdiği ameliyat sonrası istirahat eden, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Mustafa Duru'yu evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bayramın 3. günü bayramlaşma ve ziyaret programlarını devam ettiren Bünyan İlçe Teşkilatı sırasıyla, ilçedeki düğünlerde bayrak dikme törenlerine, Kösehacılı Köyü'ndeki pilav şenliğine katıdı. Şenliğin ardından bazı belde ve köylerde de düğün, nişan ve taziye programlarına iştirak eden Bünyan İlçe Teşkilatı, son olarak, Yünören ve Hazerşah köylerinde de asker uğurlama programlarına katıldı. Bünyan ilçe yönetimi programlar boyunca, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. İlçe Başkanı Savaş Gökçe, göreve geldikleri günden itibaren iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, bu tür programların artarak devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz