AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'da yapılması planlanan "Engelsiz Yaşam Merkezi Rehabilitasyon Merkezi" projesinin

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'da yapılması planlanan "Engelsiz Yaşam Merkezi Rehabilitasyon Merkezi" projesinin 2013 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yaptığı görüşmelerde Burdur'a yapılacak hizmetlerin değerlendirildiğini kaydetti. Bu kapsamındaki çalışmaların devam ettiğini belirten Özçelik, açıklamasında. "Daha önce kamuoyu ile paylaştığım Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Burdur Askeriye köyümüzdeki Sosyal Hizmetler'e ait arsa üzerinde Engelsiz Yaşam Merkezi Rehabilitasyon Merkezi projesi, 2013 yıl yatırım programına alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Özçelik, yapılan görüşmelerde ayrıca Sosyal Hizmet Merkezi, İl Müdürlüğü hizmet binası projesinin de 2013 yılı yatırım programına alınması yönünde planlama çalışmaları talimatı verildiğini kaydetti.

Yıl içinde yapılan görüşmeler neticesinde Burdur'a Kadın Konukevi açılması talebinin olumlu karşılandığını anlatan Özçelik, şunları kaydetti:

"Ön çalışmalar bitirilmiş olup, hizmet alımı ve tefrişat ihale işlemleri devam etmektedir. 2013 yılı Ocak ayı sonu itibarıyla faaliyete geçmesi planlanmıştır. Burdur halkı adına bu hizmetlerden ve katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'e ve genel müdürlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: