AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bedesten Çarşısı bittiğinde 23 dükkan ile Burdur esnafının hizmetine

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bedesten Çarşısı bittiğinde 23 dükkan ile Burdur esnafının hizmetine sunulacağını ve bölgenin 150 araca yeraltı otoparkı olarak hizmet vereceğini bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet İzgi, AK Parti il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile yeraltı otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında incelemelerde bulunduğunu kaydetti.

Bedesten Çarşısı bittiğinde kent merkezinin daha yaşanılabilir hale gelmesinde faydalı olacağını vurgulayan Özçelik, açıklamasında, "Bedesten Çarşısı bittiğinde 23 dükkan ile Burdur esnafının hizmetine sunulacak ve 150 araca yeraltı otoparkı olarak hizmet verecek" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: